TR
EN
A Millî Takım, Kocaeli Yolculuğu Öncesi Riva'da Çalıştı 13.10.2025
A Millî Takım, Kocaeli Yolculuğu Öncesi Rivada Çalıştı

2026 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'ndeki dördüncü maçında yarın akşam Gürcistan ile karşılaşacak A Millî Takımımız, bugün Kocaeli'ye yapacağı yolculuk öncesinde resmî antrenmanını yaptı. 
 
Teknik Direktör Vincenzo Montella nezaretinde gerçekleştirilen idmanda, ısınmanın ardından rondo ve çeviklik çalışmaları gerçekleştirildi. Daha sonra taktik varyasyonlar ve duran toplar üzerinde duruldu. 
 
Ay-Yıldızlıların bugünkü antrenmanını TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Temel Bozbağ ve Mevlüt Aktan ile Genel Sekreter Abdullah Ayaz da tribünden takip etti. 
 
A Millî Takım kafilesi, saat 20.00'de Riva'dan otobüsle Kocaeli'ye hareket edecek. Teknik Direktörümüz Vincenzo Montella ve millî futbolcumuz Kerem Aktürkoğlu, saat 20.45'te Kocaeli Stadyumu'nda bir basın toplantısı düzenleyecek. Ay-Yıldızlılar, basın toplantısının ardından statta kısa bir yürüyüş yapacak. 

Geri
İleri