A Milli Futbol Takımı, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Grup Elemeleri'nde 24 Mart Cumartesi günü Yunanistan ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan ve ilk 15 dakikasında basına görüntü alma izni verilen antrenmanda, millilerin taktik ağırlıklı bir çalışma yaptıkları öğrenildi.
Sakatlığı süren Fatih Tekke takımdan ayrı çalışırken, Nuri Şahin'in yerine milli takım kadrosuna alınan Antalyasporlu Volkan Yaman çalışmada yer aldı.
Fatih Terim, antrenman öncesi futbolcularla saha ortasında yaklaşık 15 dakika süren bir toplantı yaptı.
Bu arada antrenmanı Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ile Başkan Vekili Affan Keçeci de izledi. Terim, futbolcular koşu yaparken, bir süre Ulusoy ve Keçeci ile sohbet etti.
Kaynak: Anadolu Ajansı