Türkiye Futbol Federasyonu'nun Çocuk ve Okul Futbolu alanındaki önemli projelerinden biri olan Futbol Eğitim Merkezleri'nde yeni dönem faaliyetleri Kasım ayında başlayacak.
Futbol Eğitim Merkezleri'nin kapıları çocuklara açılmadan önce bu merkezlerde görev alacak antrenörler için bir eğitim semineri düzenlenecek. "FEM Antrenör Gelişim Semineri" 02-05 Kasım 2012 tarihleri arasında Antalya'nın Side ilçesinde bulunan Emirhan Otel'de gerçekleştirilecek. Seminerde Futbol Eğitim Merkezi antrenörlerine hem teorik hem de pratik eğitimler verilecek.
2012-2013 sezonunda Türkiye genelinde 60 noktada açılacak Futbol Eğitim Merkezleri'nde, elit futbolcu gelişimine katkı sağlamak amacıyla 10-11-12 yaşlarındaki yetenek potansiyeline sahip çocuklara eğitim verilecek. Projenin bir başka ayağı ise futbolun yaygınlaştırılması ve çocukların erken yaşta futbolla buluşması hedefleriyle herhangi bir yetenek seviyesi aranmaksızın 6-12 yaş grubundaki çocuklara futbol eğitimi hizmeti sunulması olacak.
2012-2013 sezonunda Futbol Eğitim merkezi açılacak yerler şöyle:
Futbol Eğitim Merkezleri |
Aksaray |
Diyarbakır |
Zonguldak - Merkez |
Erzincan |
Kırıkkale |
Batman |
Zonguldak - Ereğli |
Bayburt |
Karaman |
Mardin - Merkez |
Ordu - Fatsa |
Artvin - Merkez |
Nevşehir |
Mardin - Kızıltepe |
Samsun - Bafra |
Muş - Merkez |
Kırşehir |
Mardin - Nusaybin |
Samsun-Çarşamba |
Adıyaman |
Afyon |
Şırnak - Merkez |
Amasya - Merkez |
Niğde |
Konya - Ereğli |
Şırnak - Cizre |
Bartın |
Yozgat |
Ankara - Polatlı |
Şırnak - Silopi |
Sinop - Merkez |
Muğla - Merkez |
Kilis - Merkez |
Şanlıurfa - Siverek |
Kastamonu |
Uşak |
Van - Merkez |
Siirt - Merkez |
Düzce - Merkez |
Hatay - İskenderun |
Van - Erciş |
Hakkari - Merkez |
Bilecik |
Osmaniye - Kadirli |
Iğdır |
Hakkari -Yüksekova |
Yalova |
Mersin - Erdemli |
Ağrı |
Bitlis - Merkez |
İstanbul - Tuzla |
Kütahya |
Kars - Merkez |
Bitlis-Güroymak |
Edirne |
Burdur |
Ardahan - Merkez |
Bitlis - Tatvan |
Tekirdağ - Çorlu |
Isparta - Merkez |