TR
EN

Site İçi Arama
Detaylı Arama
TFF » Haberler » Hakemler » Hakemler Detay Sayfası
Genç Hakemlerimiz Gothia Cup 2025'te Ülkemizi Temsil Ediyor 15.07.2025
Genç Hakemlerimiz Gothia Cup 2025te Ülkemizi Temsil Ediyor
Türkiye Futbol Federasyonu ile Referee Abroad iş birliği kapsamında yürütülen uluslararası hakem gelişim programı doğrultusunda, Merkez Hakem Kurulu tarafından başvurular arasından belirlenen kriterlere uygun hakemlerimiz, dünyanın en prestijli gençlik futbol turnuvalarından biri olan Gothia Cup 2025'te Hakem İşleri Koordinatörlüğü organizasyonu ile ülkemizi başarıyla temsil etmeye başladı.

14-20 Temmuz 2025 tarihleri arasında İsveç'in Göteborg kentinde düzenlenen ve 74 ülkeden, 1939 takımın katılımıyla gerçekleştirilen ve bu sezon 50. yılını kutlayan Gothia Cup 2025'te, yüzlerce hakemin görev aldığı toplam 4895 maç oynanmaktadır.

Turnuva, yalnızca genç futbolcular için değil; hakemler açısından da uluslararası düzeyde deneyim kazanmak adına büyük bir fırsat sunmaktadır. TFF adına tamamı 18-25 yaş aralığında olan Bölgesel ve İl Hakemi kadrosunda yer alan 12 hakemimiz ve 1 organizasyon koordinatörümüz bu turnuvada yer almaktadır.

Bu katılım, genç hakemlerimize yalnızca sahada görev alma değil; farklı futbol kültürleriyle tanışma, uluslararası düzeyde maç yönetme deneyimi kazanma ve kendilerini daha geniş bir perspektifte geliştirme fırsatı sunmaktadır.

IberCup ve Helsinki Turnuvaları sonrası katılım sağlanan Gothia Cup ile birlikte; TFF olarak, geleceğin aday elit hakemlerini desteklemeye ve uluslararası platformlarda yer almalarını teşvik etmeye kararlılıkla devam ediyoruz.

Orjinal boyutları için tıklayınız
Orjinal boyutları için tıklayınız
Orjinal boyutları için tıklayınız